17 GODINA SA VAMA !!! Dobro dosli na Delta Radio Forum !!! Uzivajte uz najbolju narodnu muziku na internetu !!!

Slušajte Radio 31 Plus pomoću:

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

SLUSATE RADIO 31 PLUS UZICE:

Prikaz rezultata 1 do 6 od 6
    Vesna's Avatar
    Registrovan
    May 2023

Cool Vas i nas Forum

Vas i nas Forum

Buduci da sam stari clan deltinih foruma, zelim samo da pozelim dobrodoslicu svima vama i da uzivate u sadrzaju ovog najnovijeg deltinog foruma.
    radio-delta31.com je osmisljen tako da svima nama nudi dobar sadrzaj, lepo druzenje. Zelja deltinog Teama jeste da svoje slobodno vreme provodimo u dobroj muzici, u dobrom drustvu da budemo opusteni i kolegijalni. Mnogo nam je zivot izazovan i tezak svima, zato zelimo da ovaj forum bude mesto gde cemo se opustiti, druziti i uzivati u sadrzaju.

Dobro nam dosli!

Sva muzika koja se nalazi na našem forumu postavljena je iz promotivnih razloga i podleže zaštiti autorskih prava.
    Stoga ste dužni da svaku pesmu koju skinete sa našeg foruma (nakon slušanja) uklonite sa Vašeg HDD-a u roku od 24h!
    Ukoliko Vam se sviđa preslušana pesma kupite CD tog izvođača!

Dj.Vesna®www.radio-delta31.com ,,Sve sam ti dala, sto sam imala, al` malo je dusi prokletoj!,,

2. Ukupan broj zahvalnica za ovaj post:4
    Članovi koji su se zahvalili Vesna za ovaj post:

Delija84 (25.08.2024), KOVAC (29.05.2023), Slobodan (28.06.2023), Zivojin (18.06.2023)

Cerikani's Avatar
    Registrovan
    May 2023
    Quote Originally Posted by Vesna View Post
    Vas i nas Forum

Buduci da sam stari clan deltinih foruma, zelim samo da pozelim dobrodoslicu svima vama i da uzivate u sadrzaju ovog najnovijeg deltinog foruma.
    radio-delta31.com je osmisljen tako da svima nama nudi dobar sadrzaj, lepo druzenje. Zelja deltinog Teama jeste da svoje slobodno vreme provodimo u dobroj muzici, u dobrom drustvu da budemo opusteni i kolegijalni. Mnogo nam je zivot izazovan i tezak svima, zato zelimo da ovaj forum bude mesto gde cemo se opustiti, druziti i uzivati u sadrzaju.

Dobro nam dosli!

Jao kakav dobar forum, nadamo se dobrom druzenju i dobroj muzici,od srca zelim svim clanovima dobrodoslicu i ugodan boravak sa nasom ekipom.....

4. Ukupan broj zahvalnica za ovaj post:5
    Članovi koji su se zahvalili Cerikani za ovaj post:

Delija84 (25.08.2024), KOVAC (29.05.2023), Slobodan (28.06.2023), Vesna (29.05.2023), Zivojin (18.06.2023)

selver79's Avatar
    Registrovan
    Aug 2023
    pozdrav iz Sarajeva veliko hvala za prijem u forum najbolji forum muzike a ima i ostalog sto se tice zabave nadam se da cu sta pomoci mada sam mali sto se tice muzike lagano samo nesto imam iz arhiva svojeg licno pa cemo podijeliti i ostalim mada vidim ima tu dosta toga hvala jos jednom i pozdrav

Vesna's Avatar
    Registrovan
    May 2023
    Quote Originally Posted by selver79 View Post
    pozdrav iz Sarajeva veliko hvala za prijem u forum najbolji forum muzike a ima i ostalog sto se tice zabave nadam se da cu sta pomoci mada sam mali sto se tice muzike lagano samo nesto imam iz arhiva svojeg licno pa cemo podijeliti i ostalim mada vidim ima tu dosta toga hvala jos jednom i pozdrav
    Dobro dosao!

Uzivaj, ako imas volju, zelju i materijal, mozes i da podelis sa nasim clanovima po nesto.

Zelim ti prijatne trenutke na radio-delta.com, radio-delta31.com u ime ekipe!

Sva muzika koja se nalazi na našem forumu postavljena je iz promotivnih razloga i podleže zaštiti autorskih prava.
    Stoga ste dužni da svaku pesmu koju skinete sa našeg foruma (nakon slušanja) uklonite sa Vašeg HDD-a u roku od 24h!
    Ukoliko Vam se sviđa preslušana pesma kupite CD tog izvođača!

Dj.Vesna®www.radio-delta31.com ,,Sve sam ti dala, sto sam imala, al` malo je dusi prokletoj!,,

7. Članovi koji su se zahvalili Vesna za ovaj post:

selver79 (04.02.2024)

Webmaster KOVAC's Avatar
    Registrovan
    May 2023
    Quote Originally Posted by selver79 View Post
    Selver79, pozdrav za Vas i dobrodoslica na deltaradio31 forum......

9. Članovi koji su se zahvalili KOVAC za ovaj post:

selver79 (04.02.2024)

Cupavko1's Avatar
    Registrovan
    Aug 2024
    Srdacan pozdrav iz hladne Danske :) Nadam se da ce sada raditi, ovo je drugi put kako pravim acc

Pravila Postanja